Nyt badeværelse i flot design​

Skal du have nyt badeværelse i flot design i din bolig på Frederiksberg, Valby eller København, er vi hos Kurt Jeppson VVS specialister i at levere nye badeværelser i solidt håndværk. Har du en ældre bolig, eller er du ved at bygge helt nyt, er badeværelset en slags frirum, hvor der er plads til at samle tankerne. Med et nydeligt et af slagsen tilfører du din bolig merværdi både for dig rent personligt, men også i forhold til kroner og ører.

Vi er parate til at hjælpe dig fra start til slut med at sætte dit nye badeværelse op. Har du brug for vejledning og inspiration, kan du tage os med på råd. I mere end 40 år har vi hjulpet kvalitetsbevidste boligejere med nyt badeværelse i lækkert design.

Grundig opsætning af nyt badeværelse

Ønsker du en kompetent og erfaren fagekspert til at hjælpe dig med opsætning af nyt badeværelse, er vi den rette til opgaven. Vi har fokus på dine behov, da vi lever af tilfredse kunder, der værdsætter godt håndværk og et højt serviceniveau. Vi tilbyder grundig opsætning af alle typer badeværelser og materialer i høj kvalitet.

​​

Er du interesseret i professionel rådgivning og sparring omkring, hvilken type badeværelse der kunne passe til dine behov og ønsker, har vi massevis af erfaring at lukrere på. Vi kan være med til alt fra valg af materialer til sidste opsætning, så benyt endelig vores ekspertise til din egen fordel.

Vi har altid fokus på kvalitet

Hos os er kvalitet en mærkesag, vi aldrig går på kompromis med. Det betyder også, at du altid kan forvente et håndværksmæssigt højt niveau, hvilket sikrer, at du får opført et flot badeværelse efter dit ønske. Skal du have vores hjælp?

Så kontakt os ganske uforpligtende på telefon 38 34 24 26 og høre mere om, hvad vi helt konkret kan gøre for dig.

​​

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 38 34 24 26, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Ring os op​:

38 34 24 26

Send os en mail:

jeppson@jeppson.dk

Kontaktinformationer​:​

Kurt Jeppson ApS

CVR: 11808298

Medlem af:​

Tekniq.dk