Nyt køkken opføres i kvalitetsmaterialer​

Skal du have nyt køkken i din bolig på Frederiksberg, Valby eller København? Vi er specialister i opsætning af helt nyt køkken i alle typer huse og lejligheder, da vi gennem mere end 40 år har serviceret et væld af boligejere med flotte køkkener. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der byder sig til fra start til slut.

Skal vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken til din bolig i solide kvalitetsmaterialer, eller har du allerede et, der blot skal monteres? Vi hjælper dig godt i mål med din opgave, så du får dit drømmekøkken. Alt, vi udfører, er med fokus på god kvalitet og finish.

Få monteret nyt køkken af erfarne eksperter

Vi har monteret rigtig mange køkkener i alle typer boliger. Har du et nyt køkken, der skal monteres, ved vi, hvordan det gøres grundigt og effektivt. Vi tager naturligvis hensyn til din bolig og passer på dine ejendele. Vi gør en dyd ud af at kommunikere meget, da vi er af den overbevisning, at det giver det flotteste resultat.

​​

Du kan altid spørge os til råds, og vi kommer gerne med forslag til, hvordan og hvorledes et nyt køkken kan se ud i forhold til opsætning. Vi kommer gerne med vores anbefalinger til, hvilke elementer der holder bedst og er nemmest at holde. Vi er til for at hjælpe dig med at få sat dit drømmekøkken op, og derfor sørger vi for, at det bliver udført korrekt, så det holder i mange år. Har du brug for rådgivning, er vi gerne med på råd fra start.

Kontakt os for et godt tilbud på din opgave

Drømmer du om et nyt køkken i flotte elementer og hårde hvidevarer, som er moderne og indbydende, kan vores VVS-installatør hjælpe dig med at sætte det op. Vi har gjort det med stor succes siden 1977, så vi ved, hvad vi laver.

Skal vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 38 34 24 26. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 38 34 24 26, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Ring os op​:

38 34 24 26

Send os en mail:

jeppson@jeppson.dk

Kontaktinformationer​:​

Kurt Jeppson ApS

CVR: 11808298

Medlem af:​

Tekniq.dk