Udskiftning af radiator af alle typer​

Hos Kurt Jeppson VVS tilbyder vi udskiftning af radiator af alle typer og mærker på Frederiksberg, Valby og København. Vi er en erfaren virksomhed, der siden 1977 har serviceret et væld af private og virksomheder med VVS- og blikkenslagerarbejde i høj kvalitet. Skal du have professionel assistance til udskiftning af radiator, tager vi gerne et kig på det.

Der kan være mange årsager til at skifte en radiator ud. Typisk er det i ældre huse, hvor der renoveres, at der skal monteres helt nye radiatorer, som er fremstillet i et mere moderne design og som holder bedre end dem, der er fremstillet for mange år siden. Vi kan hjælpe dig uanset type, så kontakt os endelig, hvis du har brug for en kompetent VVS’er.

Professionel udskiftning af radiator af erfarne fagspecialister

40 års erfaring har givet en unik indsigt i, hvorledes man udfører eksempelvis udskiftning af radiator på den bedste måde med omtanke for, at der er ældre dele i en bolig, der skal tages hensyn til. Vi ser dagligt mange forskellige typer radiatorer, som vi erstatter med nye, fordi de ganske enkelt ikke længere er tidssvarende og effektive nok.

​​

Er du i færd med at renovere huset, og skal der udskiftes en masse radiatorer, eller er det blot en enkelt eller to, er vi parate til at hjælpe dig. Hos os er alle opgaver velkomne - store som små. Vi udfører alt med fokus på kvalitet, således at du får en god og holdbar løsning. Lad os sammen tage et kig på din opgave, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Kyndig rådgivning om valg af radiator

Står du og skal vælge en radiator til din bolig, er du velkommen til at rådføre dig med os. Vi ved, hvilke mærker og modeller der holder - hvorfor vi gerne hjælper dig med at finde den rette radiator til din bolig.

Er du interesseret i vores ekspertise inden for udskiftning af radiator, hører vi gerne fra dig. Kontakt os på telefon 38 34 24 26.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 38 34 24 26, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Ring os op​:

38 34 24 26

Send os en mail:

jeppson@jeppson.dk

Kontaktinformationer​:​

Kurt Jeppson ApS

CVR: 11808298

Medlem af:​

Tekniq.dk